Πολυκόφτες

DESIGNED IN GREECE 

Multi Chopper Gruppe

Σε μια αγορά κορεσμένη από όμοιες ιδέες και ανακυκλώσιμο design, η Gruppe σχεδιάζει το μέλλον, χαράζοντας τη δική της σχεδιαστική γραμμή. Σε αυτό το πλαίσιο, προχώρησε και στη σύμπραξη με τον βραβευμένο σχεδιαστή Θανάση Μπάμπαλη, για τη δημιουργία τεσσάρων νέων συσκευών, δύο πολυκόφτες multi και δύο μίξερ ροφημάτων. Στο στάδιο τελικού σχεδιασμού βρίσκονται ακόμα δύο νέα προϊόντα, που θα κυκλοφορήσουν το 2021.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη σειρά #designedinGreece, που σχεδιάστηκε με έξυπνα #designwise χαρακτηριστικά, συνδυάζοντας ευρηματικά την εργονομία με την κομψότητα και την αισθητική υπεροχή. Το σύγχρονο design βρίσκει τρόπους έκφρασης μέσα από λιτές και αφαιρετικές γραμμές, προσθέτοντας αξία στην ποιοτική κατασκευή.

New Multi KYKLOS PDH402 PL

Σχεδιάζοντας τον νέον πολυκόφτη της Gruppe KYKLOS

“ Η έμπνευση για τον σχεδιασμό του πολυκόφτη “Κύκλος” ήρθε από την απλή περιστροφική λειτουργία του προϊόντος: την κίνηση των λεπίδων σε μια απλή “κυκλική τροχιά”.

Θέλοντας να τονιστεί αυτή η κυκλική τροχιά, μετέφερα τον “κύκλο-τροχιά” στο επάνω μέρος της συσκευής, ουσιαστικά απλοποιώντας το προϊόν αλλά υπογραμμίζοντας την “τροχιά” των λεπίδων.

Το κοίλο και κυκλικό κουμπί και ο κυκλικός δακτύλιος θυμίζουν την τροχιά ενός πλανήτη γύρω από τον ήλιο.”

Σχεδιαστής Θανάσης Μπάμπαλης – Σεπτέμβριος 2020

New Multi MIX PDH700