Νέα

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

10K FOLLOWERS  

Θέλουμε να πούμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που μας βοηθήσατε να φτάσουμε και να περάσουμε τους 10.000 followers στο instagram!

Για να γιορτάσουμε, 4 τυχεροί που θα πάρουν μέρος στην κλήρωση μας θα κερδίσουν τον νέο Πολυκόφτη KYKLOS σε ένα από τα 4 υπέροχα χρώματα που διατίθεται.

Ο νέος Πολυκόφτης KYKLOS PDH402-PL σχεδιάστηκε στην Ελλάδα, από τον βραβευμένο industrial designer Θανάση Μπάμπαλη, αποκλειστικά για την Gruppe!

 

Για να πάρετε μέρος, απλά:

  • Κάντε follow την @gruppe_design_wise
  • Προσθέστε σε σχόλιο έναν φίλο ή φίλη που του αρέσει η μαγειρική
  • Μπορείτε να πάρετε μέρος όσες φορές θέλετε.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 25/01/2021, στις 9μμ. Οι τέσσερις τυχεροί θα ανακοινωθούν σε ανάρτηση έπειτα από κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 26/01 στις 9μμ!

Καλή Επιτυχία σε όλους!

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

“Οι πιο cozy Χριστουγεννιάτικες ημέρες  πλησιάζουν.”

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Gruppe

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στολίσεις το σπίτι όπως σου αρέσει και να πάρεις μέρος στον  γιορτινό διαγωνισμό  της Gruppe! Γίνε εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει ένα combo προετοιμασίας πρωινού (Βραστήρας – Τοστιέρα – Φρυγανιέρα), στα πιο Xmas χρώματα!
Πες μας με ποιον φίλο ή φίλη σου θέλεις να περάσετε παρέα τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Δύο τυχεροί/ές, 1 από το Facebook και 1 από το Instagram, θα τα κάνουν δικά τους!
Ο διαγωνισμός για τους followers μας στο Instagram, διενεργείται στο: https://www.instagram.com/gruppe_design_wise/
Οι 2 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα σετ των παρακάτω προϊόντων:
ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ GRUPPE OP-KT1628 ΛΕΥΚΟΣ
ΤΟΣΤΙΕΡΑ GRUPPE LW-627 KOKKINH
ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ GRUPPE T336 ΛΕΥΚΗ
Ο διαγωνισμός λήγει στις 6 Δεκεμβρίου, στις 9μμ. Οι νικητές θα ανακοινωθούν με ανάρτηση έπειτα από κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7/12 στις 9μμ!
Καλή επιτυχία σε όλους, καλές γιορτές και μη ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα μας.

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

“Σχεδιάζοντας τα νέα προϊόντα της Gruppe”

Drink & Hand mixer – Multi Chopper

Η εταιρεία gruppe, με έντονο παρελθόν, παρόν, αλλά και μέλλον στην κατασκευή ηλεκτρικών μικροσυσκευών επενδύει στην πιστοποίηση των προϊόντων, ενώ διενεργεί συχνά test σε εγκεκριμένα εργαστήρια προκειμένου να διασφαλίσει την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία τους. Η διαρκής αναζήτηση για αισθητική πρωτοτυπία και τελειότητα οδήγησε την εταιρεία στην πρόσφατη συνεργασία της με τον Θανάση Μπάμπαλη, industrial designer της Θεσσαλονίκης. Το αποτέλεσμα της σύμπραξης είναι τρεις συσκευές: ένα μίξερ ροφημάτων, ένα hand mixer και ένας πολυκόφτης (multi).

Read more

“Η παρουσία της Gruppe στον Τύπο”

EXPOSED in THESSΑLONIKI

To EXPOSED in THESSΑLONIKI είναι ένα εξαμηνιαίο ποικίλης ύλης, δίγλωσσο, free press εταιρικό περιοδικό, το οποίο αφενός αναδεικνύει με τη δική του ματιά το προφίλ της Θεσσαλονίκης και αφετέρου, παρουσιάζει τα γεγονότα που οργανώνει η HELEXPO, τόσο στους εκθέτες και επισκέπτες της, όσο και στους πολίτες αυτού του τόπου.

Το τεύχος αυτό,  παρουσιάζει ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, δράσεις και γεγονότα που θα κάνουν τη διαφορά το εξάμηνο που ακολουθεί στον επιχειρηματικό, πολιτιστικό, και εμπορικό κόσμο της Θεσσαλονίκης. Η παρουσία της Gruppe σηματοδοτεί με την δικιά της θέση την προσπάθεια αυτή.