Νέα

Η Gruppe Basketball Team είναι γεγονός!

 

Από τις αρχές του Οκτωβρίου, η ομάδα μπάσκετ της Gruppe συμμετέχει, με αρκετά μεγάλη επιτυχία, στο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης εργαζομένων Θεσσαλονίκης (Α.Σ.Ε.Θ) που διοργανώνεται από το 1981 και στο οποίο συμμετέχουν περισσότερες από 30 ομάδες εταιρειών και οργανισμών.

Βασικός στόχος της ομάδας είναι η άθληση και η διασκέδαση!

 

Η χρονιά έκλεισε επιτυχημένα για την ομάδα της Gruppe με την κατάκτησης της 4ης θέσης, στην πρώτη της συμμετοχή στο εργασιακό πρωτάθλημα του Α.Σ.Ε.Θ. (1η κατηγορία).

Σε αυτή την πρώτη χρονιά συμμετείχαν συνολικά 20 παίκτες που βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του στην πολύ καλή πορεία της ομάδας, μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας.

 

Ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή, τη Διοίκηση της εταιρίας για τη συμπαράσταση και τον coach-player Ιορδάνη Πλακίδα, για την τέλεια οργάνωση.

#Gruppe #HR #team #teambuilding #basketball #fun #values #success #marketingandsales

SPOT ON DESIGN, by Gruppe!

 

Η Gruppe μιλάει για το design με τον βιομηχανικό σχεδιαστή Θανάσης Μπάμπαλης.

Ο Θανάσης Μπάμπαλης μας μιλάει για το design, για το έργο του και για το ελληνικό design.

 

  • Let’s talk about design! Πώς ορίζεται το design κατά την άποψή σας;

Ο σχεδιασμός είναι μια σύνθεση της εικόνας–φόρμας και του συναισθήματος με τη λειτουργικότητα. Είναι συναίσθημα τυλιγμένο με σκοπό. Ο βιομηχανικός σχεδιαστής βρίσκεται ανάμεσα στον εφευρέτη, τον μηχανικό, τον άνθρωπο του marketing και τον τελικό χρήστη. Αυτό που σχεδιάζει θα πρέπει να τους ικανοποιεί όλους και πολύ περισσότερο τον άνθρωπο – χρήστη!

 

  • Show us your work! Πείτε μας δυο λόγια για το έργο σας.

Το μότο μου είναι η ισορροπία μεταξύ απλότητας, οικολογίας, χρηστικότητας, αλλά και διαχρονικότητας. Πιστεύω, δε, πως κάθε αντικείμενο πρέπει να μεταφέρει μια μικρή ιστορία και να προκαλεί κάποιο ιδιαίτερο συναίσθημα ικανοποίησης στον χρήστη. Κάθε μου σχέδιο αντικατοπτρίζει αυτές μου τις ανησυχίες.

 

  • Made in Greece! Ποια η άποψή σας για το ελληνικό design;

Στην Ελληνική πραγματικότητα (της κρίσης ή όχι) το επάγγελμα του βιομηχανικού σχεδιαστή είναι απολύτως απαραίτητο για την εξωστρέφεια και μελλοντική ευημερία των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων. Το ελληνικό design έχει δείξει την δύναμή του και το μέλλον του εναπόκειται στις εταιρείες που θα το χρησιμοποιήσουν.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

10K FOLLOWERS  

Θέλουμε να πούμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που μας βοηθήσατε να φτάσουμε και να περάσουμε τους 10.000 followers στο instagram!

Για να γιορτάσουμε, 4 τυχεροί που θα πάρουν μέρος στην κλήρωση μας θα κερδίσουν τον νέο Πολυκόφτη KYKLOS σε ένα από τα 4 υπέροχα χρώματα που διατίθεται.

Ο νέος Πολυκόφτης KYKLOS PDH402-PL σχεδιάστηκε στην Ελλάδα, από τον βραβευμένο industrial designer Θανάση Μπάμπαλη, αποκλειστικά για την Gruppe!

 

Για να πάρετε μέρος, απλά:

  • Κάντε follow την @gruppe_design_wise
  • Προσθέστε σε σχόλιο έναν φίλο ή φίλη που του αρέσει η μαγειρική
  • Μπορείτε να πάρετε μέρος όσες φορές θέλετε.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 25/01/2021, στις 9μμ. Οι τέσσερις τυχεροί θα ανακοινωθούν σε ανάρτηση έπειτα από κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 26/01 στις 9μμ!

Καλή Επιτυχία σε όλους!

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

“Οι πιο cozy Χριστουγεννιάτικες ημέρες  πλησιάζουν.”

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Gruppe

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στολίσεις το σπίτι όπως σου αρέσει και να πάρεις μέρος στον  γιορτινό διαγωνισμό  της Gruppe! Γίνε εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει ένα combo προετοιμασίας πρωινού (Βραστήρας – Τοστιέρα – Φρυγανιέρα), στα πιο Xmas χρώματα!
Πες μας με ποιον φίλο ή φίλη σου θέλεις να περάσετε παρέα τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Δύο τυχεροί/ές, 1 από το Facebook και 1 από το Instagram, θα τα κάνουν δικά τους!
Ο διαγωνισμός για τους followers μας στο Instagram, διενεργείται στο: https://www.instagram.com/gruppe_design_wise/
Οι 2 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα σετ των παρακάτω προϊόντων:
ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ GRUPPE OP-KT1628 ΛΕΥΚΟΣ
ΤΟΣΤΙΕΡΑ GRUPPE LW-627 KOKKINH
ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ GRUPPE T336 ΛΕΥΚΗ
Ο διαγωνισμός λήγει στις 6 Δεκεμβρίου, στις 9μμ. Οι νικητές θα ανακοινωθούν με ανάρτηση έπειτα από κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7/12 στις 9μμ!
Καλή επιτυχία σε όλους, καλές γιορτές και μη ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα μας.

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

“Σχεδιάζοντας τα νέα προϊόντα της Gruppe”

Drink & Hand mixer – Multi Chopper

Η εταιρεία gruppe, με έντονο παρελθόν, παρόν, αλλά και μέλλον στην κατασκευή ηλεκτρικών μικροσυσκευών επενδύει στην πιστοποίηση των προϊόντων, ενώ διενεργεί συχνά test σε εγκεκριμένα εργαστήρια προκειμένου να διασφαλίσει την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία τους. Η διαρκής αναζήτηση για αισθητική πρωτοτυπία και τελειότητα οδήγησε την εταιρεία στην πρόσφατη συνεργασία της με τον Θανάση Μπάμπαλη, industrial designer της Θεσσαλονίκης. Το αποτέλεσμα της σύμπραξης είναι τρεις συσκευές: ένα μίξερ ροφημάτων, ένα hand mixer και ένας πολυκόφτης (multi).

Read more

“Η παρουσία της Gruppe στον Τύπο”

EXPOSED in THESSΑLONIKI

To EXPOSED in THESSΑLONIKI είναι ένα εξαμηνιαίο ποικίλης ύλης, δίγλωσσο, free press εταιρικό περιοδικό, το οποίο αφενός αναδεικνύει με τη δική του ματιά το προφίλ της Θεσσαλονίκης και αφετέρου, παρουσιάζει τα γεγονότα που οργανώνει η HELEXPO, τόσο στους εκθέτες και επισκέπτες της, όσο και στους πολίτες αυτού του τόπου.

Το τεύχος αυτό,  παρουσιάζει ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, δράσεις και γεγονότα που θα κάνουν τη διαφορά το εξάμηνο που ακολουθεί στον επιχειρηματικό, πολιτιστικό, και εμπορικό κόσμο της Θεσσαλονίκης. Η παρουσία της Gruppe σηματοδοτεί με την δικιά της θέση την προσπάθεια αυτή.