Σπίτι

House Equipment

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ  GRUPPE

Οι νέες θερμαντικές συσκευές Gruppe πληρούν τις προϋποθέσεις του νέου κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης ErP (2015/1188), που στόχο έχει την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Την τεχνολογία υψηλής ενεργειακής απόδοσης ErP είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να την πληρούν όλα τα προϊόντα της κατηγορίας, που έχουν εισαχθεί στην ελληνική αγορά από 01/01/2018.

 

Μερικά από τα πλεονεκτήματα των θερμαντικών συσκευών για εξοικονόμηση ενέργειας και ευκολία χρήσης είναι:

Τηλεχειρισμός, ψηφιακό panel, διακοπή λειτουργίας σε περίπτωση ανατροπής, ρύθμιση ισχύος, ρύθμιση θερμοκρασίας δωματίου για μείωση ισχύος, λειτουργία ανοιχτού παραθύρου, ορισμός χρόνου λειτουργίας της συσκευής, ρύθμιση εβδομαδιαίου προγραμματισμού κ.α..

More Products

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ GRUPPE

Χαρίστε στο χώρο σας, μια ολοκληρωμένη φροντίδα, παρέχοντας καθαριότητα και υγιεινή, μέσα από τη γκάμα των ηλεκτρικών μικροσυσκευών.
Οι ηλεκτρικές σκούπες , όχι μόνο παρέχουν την απόλυτη δυναμική για την μάχη με τη καθαριότητα, αλλά εξασφαλίζουν την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και τη διασφάλιση χαμηλού επιπέδου θορύβου.
Διατηρήστε μια ατμόσφαιρα καθαρή χωρίς τη βλαβερή υγρασία, μέσα από τη λύση που προσφέρουν οι αφυγραντήρες και διαλέξτε την κατάλληλη λύση ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας.
Φροντίστε για την οργάνωση των ρούχων σας , εξασφαλίζοντας άψογο σιδέρωμα με τα σίδερα της gruppe και τις εργονομικές σιδερώστρες.

Τέλος, αντιμετωπίστε τα καιρικά φαινόμενα, ανάλογα με την εποχή , διαλέγοντας μέσα από ένα πλήθος εποχιακών προϊόντων (θερμαντικά-ανεμιστήρες).