Απορροφητήρες Gruppe

Ο καλύτερος συνεργάτης στην κουζίνα!

Περάστε σε μια νέα εποχή όπου η αποδοτικότητα συνδυάζεται με τον οικολογικό χαρακτήρα, το design, τη λειτουργικότητα και φυσικά με την αξιόπιστη εγγύση κατασκευής. Προσφέροντας μια διευρυμένη γκάμα επιλογών, είναι βέβαιο ότι η Gruppe διαθέτει το μοντέλο απορροφητήρα που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας με τον καλύτερο δυνατό αλλά και οικονομικό τρόπο

Με την εγγύηση της Gruppe

Από το 1946 μέχρι και σήμερα, η εταιρεία Π. & Δ. Χατζηγεωργίου Ο.Ε., PDHemporio αποτελεί μια από τις πλέον πρωτοπόρες εισαγωγικές εταιρείες της χώρας. Με γραφεία και αποθήκες στο Καλοχώρι και κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τροφοδοτεί την εγχώρια και ξένη αγορά, μέσα από το δίκτυο συνεργατών της, με τις ηλεκτρικές συσκευές Gruppe.
Συνδυάζοντας ευρηματικά την κορυφαία ποιότητα με το σύγχρονο design, τη λειτουργικότητα, αλλά και την αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια, τα προϊόντα Gruppe αποτελούν την πλέον αξιόπιστη επιλογή για την κάλυψη κάθε σύγχρονης ανάγκης.

Eco friendly

Ενεργειακή απόδοση & περιβάλλον

Στη Gruppe, το περιβάλλον αποτελεί μόνιμη μέριμνά μας. Θεωρούμε ότι η κουζίνα μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα υπόδειγμα ενεργειακής αποδοτικότητας, ξεκινώντας από τον απορροφητήρα. Επιλέγοντας απορροφητήρες Gruppe ενεργειακής κλάσης Α επιτυγχάνετε μέγιστη απόδοση, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, εξοικονόμηση χρημάτων, με τις ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Μέγιστη αποτελεσματικότητα

Η προηγμένη τεχνολογία και οι πιστοποιήσεις των απορροφητήρων Gruppe διασφαλίζουν αντοχή, ποιότητα και τη μέγιστη ικανότητα απορρόφησης των 650m3/h, (σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο UNE-EN 61591) και τη μέγιστη απορροφητική ικανότητα ελευθέρας ροής των 1250m3/h, σε προσιτό κόστος.

Επίπεδο θορύβου χαμηλής έντασης

Στη Gruppe η υψηλή απορροφητικότητα είναι αντιστρόφως ανάλογη με την ένταση θορύβου, ικανοποιώντας τα δύο βασικά ζητούμενα κάθε υποψήφιου καταναλωτή. Αυτό έχει πραγματοποιηθεί με τη χρήση ειδικού μοτέρ.

Πίνακας ελέγχου

Ταχύτητες απορρόφησης, φωτισμός και χρονόμετρο, ρυθμίζονται στον πίνακα ελέγχου, που συνδυάζει τη χρηστικότητα με την καλαισθησία των απορροφητήρων της Gruppe. Η χρήση του πίνακα ελέγχου διαφοροποείται ανάλογα του μοντέλου απορροφητήρα. Οι διαθέσιμες εκδόσεις είναι με πίνακα αφής (touch control), ηλεκτρονικό πίνακα και μηχανικό πίνακα (push button).

Αποσπώμενα φίλτρα

Τα φίλτρα αλουμινίου των απορροφητήρων Gruppe, είναι  αποσπώμενα και μπορούν να καθαριστούν εύκολα.
Ο συχνός καθαρισμός τους αποτελεί και βασικό παράγοντα καλής
λειτουργίας του απορροφητήρα.

Φωτισμός LED

H χρήση φωτισμού LED δημιουργεί ένα όμορφο περιβάλλον φωτισμού στην κουζίνα σας, εξοικονομώντας ενέργεια.
Σε όλους του τύπους απορροφητήρων Gruppe ο φωτισμός είναι LED και διαφοροποιείται ανάλογα του μοντέλου.