Νέα

“Σχεδιάζοντας τα νέα προϊόντα της Gruppe”

Drink & Hand mixer – Multi Chopper

Η εταιρεία gruppe, με έντονο παρελθόν, παρόν, αλλά και μέλλον στην κατασκευή ηλεκτρικών μικροσυσκευών επενδύει στην πιστοποίηση των προϊόντων, ενώ διενεργεί συχνά test σε εγκεκριμένα εργαστήρια προκειμένου να διασφαλίσει την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία τους. Η διαρκής αναζήτηση για αισθητική πρωτοτυπία και τελειότητα οδήγησε την εταιρεία στην πρόσφατη συνεργασία της με τον Θανάση Μπάμπαλη, industrial designer της Θεσσαλονίκης. Το αποτέλεσμα της σύμπραξης είναι τρεις συσκευές: ένα μίξερ ροφημάτων, ένα hand mixer και ένας πολυκόφτης (multi) – που αναμένεται να παραχθούν εξ ολοκλήρου από την gruppe και να κυκλοφορήσουν στην αγορά μέσα στο 2018.

Read more

“Νέος κατάλογος από την Gruppe”

New Catalog 2017-2018

Ξεφυλλίστε τον νέο κατάλογο της Gruppe. Ανανεωμένος, πρακτικός, με πολλά νέα μοντέλα μικροσυσκευών.  Στον κατάλογο δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στα χρώματα των συσκευών καθώς και τις νέες σειρές για την κουζίνα, το σπίτι και την προσωπική φροντίδα.
O νέος κατάλογος τυπώθηκε και βιβλιοδετήθηκε σε ιδιαίτερο χαρτί σε τυπογραφείο υψηλών προδιαγραφών. Η επιμέλεια, ο σχεδιασμός και η επίβλεψη της τυπογραφικής εργασίας, έγινε από τους Artnoise Designers.  

“Η παρουσία της Gruppe στον Τύπο”

EXPOSED in THESSΑLONIKI

To EXPOSED in THESSΑLONIKI είναι ένα εξαμηνιαίο ποικίλης ύλης, δίγλωσσο, free press εταιρικό περιοδικό, το οποίο αφενός αναδεικνύει με τη δική του ματιά το προφίλ της Θεσσαλονίκης και αφετέρου, παρουσιάζει τα γεγονότα που οργανώνει η HELEXPO, τόσο στους εκθέτες και επισκέπτες της, όσο και στους πολίτες αυτού του τόπου.

Το τεύχος αυτό,  παρουσιάζει ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, δράσεις και γεγονότα που θα κάνουν τη διαφορά το εξάμηνο που ακολουθεί στον επιχειρηματικό, πολιτιστικό, και εμπορικό κόσμο της Θεσσαλονίκης. Η παρουσία της Gruppe σηματοδοτεί με την δικιά της θέση την προσπάθεια αυτή.